Glascoating aan laten brengen?

Is de lak van jouw auto beschadigd? Dat kan allerlei oorzaken hebben. Zoals weersinvloeden, of slijtage. Of misschien ben je wel eens tegen een paaltje aangereden bij het inparkeren. Ook uitwerpselen van volgens of zure regen kunnen mogelijke oorzaken zijn. Je wilt natuurlijk niet met een auto met krassen of beschadigd lak rondrijden. Een oplossing hiervoor kan zijn om een Glascoating aan te laten brengen. De specialisten maken jouw auto graag weer volledig in orde! Zij maken hierbij gebruik van hoogwaardige producten, waarbij je verzekerd bent van een duurzaam resultaat. De specialisten vinden het belangrijk om volledig aan jouw wensen te voldoen!

Ultieme beschermlaag met UV-filter

Een glascoating biedt een ultieme beschermlaag met UV-filter. Zo is je auto bestand tegen diverse invloeden zoals zure regen, takken die ertegen aan zwiepen tijdens het rijden, enzovoorts. Door het UV-filter verkleurt de lak van jouw auto niet meer door zonlicht. De glascoating waarvan gebruik wordt gemaakt stoot bovendien vuil af. Zo blijft je lak dus langer mooi. Je auto onderhouden is op die manier veel eenvoudiger omdat je niet steeds uren bezig bent het vuil eraf te boenen en, bijkomend voordeel: jouw auto behoudt langer zijn waarde of stijgt zelfs in waarde! Er wordt met kwalitatief goede en zeer duurzame producten gewerkt.

Auto polijsten 

Wanneer je je auto van een glas coating laat voorzien, kun je vaak bij hetzelfde autobedrijf je auto ook laten polijsten (kies een van beide opties, of beiden). Hierbij wordt er een heel dun laagje van de lak gepolijst met een polijstmachine en polijstpasta. Beschadigingen en krasjes worden zo verwijderd. Met als resultaat, dat de lak van je auto weer egaal wordt. Daardoor gaat de auto weer glimmen. Een oudere auto hoef je dus niet meteen naar de schroot of garage te brengen maar kun je zo weer helemaal opfrissen. Voor welke optie jij kiest, polijsten of glas coating, kun je overleggen met de garage. Ook een ruitencoating, die zorgt voor een waterafstotend laagje op je autoramen, behoort tot de mogelijkheden!

 

 

 

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *