3 vragen die je moet stellen voordat je een life coach in Den Haag inhuurt

Er is geen reden om aan te nemen dat levenscoaching een hele reeks grote voordelen oplevert. Als je je een beetje verloren voelt zonder te weten waar je ware potentieel is, dan kun je de hulp van een levenscoach gebruiken om je weg te vinden. Maar zelfs dan kunnen deze coachingsdiensten alleen werken als je iemand kiest die weet wat hij doet. Hier zijn enkele vragen die je moet stellen voordat je een hormoon coach inhuurt.

Hoe lang ben je al life coach?

Het valt niet te ontkennen dat ervaring het beste is wat je kunt hebben als het gaat om levenscoaching. Beschouw het op deze manier. Iemand die levenscoaching aanbiedt, heeft al enorm veel mensen ontmoet in zijn of haar praktijk.

De coach heeft zoveel situaties aangepakt en dit dient alleen om hem of haar beter te maken in het werk dat ze doen. In dat geval kun je het beste samenwerken met iemand die minimaal 3 jaar ervaring heeft met life coaching.

Wat is je wekelijkse beschikbaarheid?

Je levenscoach heeft niet één klant. In dat geval zal hij of zij de tijd die hij of zij heeft zo moeten indelen dat elke klant wordt ontvangen. Maar er zijn gevallen waarin de coach te veel met andere klanten bezig is om tijd voor jou te hebben. Als dat het geval is, zoek dan een andere coach. Je moet iemand kiezen die je minstens één keer per week kan zien.

Wanneer kan je starten?

Vaker wel dan niet, hoe eerder je met jouw coaching begint, hoe beter. Maar zoals hierboven vermeld, kan de life coach in Den Haag zoveel andere klanten hebben en daarom hebben ze misschien tijd nodig om hun schema te bekijken en een plek voor je te vinden. Toch moeten de sessies zo snel mogelijk beginnen.

 

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *